Μας ελάτε σε επαφή με
Nova Hu

Τηλεφωνικό νούμερο : 15920339858

WhatsApp : +8615920339858

Ποια είναι η ποιότητα του ψεκασμού εντομοκτόνου σας;

October 17, 2017

Αγαπητή Κυρία/οι Sir, 

 

Σας ευχαριστώ για την ανησυχία σας. Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής του ψεκασμού εντομοκτόνου αερολύματος πάνω από 15 έτη τώρα. Η τεχνική ομάδα Konnor ιδρύθηκε το 2002. Καμπτόμαστε επίσης για να αναπτύξουμε το ενσωματωμένο σχέδιο και να παρέχουμε υψηλό - σύστημα και προϊόν ποιοτικών διεθνή εμπορικών σημάτων, για να προωθήσουμε την αμοιβαία win-win συνεργασία. 

 

Κατά τη διάρκεια του 2002-2017, Konnor ο χημικός αποκτημένος ISO 9001, MSDS, SGS, TUV, ΕΛΕΎΘΕΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΌ ΠΩΛΉΣΕΩΝ.

Προϊόντα μιας απολύμανσης που εξετάζουν την οργάνωση που αναγνωρίζεται από Guangdong το τμήμα δημόσιας υγείας στις 30 Σεπτεμβρίου 2002. Εσωκλείστε παρακαλώ βρίσκει την έκθεση δοκιμής μας.

 

Η κύρια αγορά μας είναι για αφρικανικό, μέσο Πάσχα και τη Νότια Αμερική. Έχουμε το μόνο πράκτορά μας στη Νιγηρία, Guniea, το Sierra Leone, το δομινικανό ύφασμα, Maili, και άλλα. Τα προϊόντα μας απολαμβάνουν μια καλή φήμη από τον αγοραστή μας. 

Για καθόλου, μπορούμε επίσης να προσφέρουμε τα ελεύθερα δείγματα τριών κομματιών πριν από τη διαταγή του αγοραστή για να εξετάσουμε την ποιότητα επίσης. Θα επιθυμούσαμε να συνεργαστούμε με σας για να επεκτείνουμε περισσότερη αγορά στο κοντινό μέλλον.

 

Καλωσορίστε για να μας ενώσετε για περισσότερη συνεργασία.